Θανάσης Σοφιανος
VOICES

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ

RELEVANCE

FOUNDER & CEO

10% ΙΔΕΑ ΚΑΙ 90% ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ RELEVANCE. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ RELEVANT ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΔΕΚΑΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ FORTUNE GREECE. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Με αφετηρία το 2013 η Relevance ξεκίνησε ως ένα αμιγώς Performance Marketing Agency. Σήμερα, υπερπηδώντας τα όρια ενός τυπικού Digital Marketing Agency, συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 260 εταιρείες εντός και εκτός ελληνικών συνόρων και λειτουργούμε ως growth consultant, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες στο πλαίσιο του digital transformation. Το 2022 αποτελεί ορόσημο, καθώς προχωρήσαμε στη φυσική μας επέκταση εκτός Ελλάδος με τη δημιουργία γραφείου στην Ιταλία, ώστε οι πελάτες μας να διεισδύσουν σε νέες, μεγαλύτερες αγορές.

Relevance Digital Agency: 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας και διεθνούς καταξίωσης στο Digital Marketing.

Ισορροπώντας μεταξύ επιστήμης, marketing και δημιουργικότητας, η Relevance απαρτίζεται από μια ομάδα 110 υψηλής κατάρτισης συνεργατών και διαρθρώνεται σε τέσσερα Business Units: Performance Marketing, Creative (UI/UX Design & Content Marketing), Business Intelligence & Data Analytics, Web Development. Tην ομάδα συμπληρώνουν δύο ακόμη εξειδικευμένα τμήματα SEO και Programmatic. Επιδιώκοντας να παραμένουμε στην αιχμή των εξελίξεων, τον τελευταίο χρόνο αξιοποιήσαμε τις δυνατότητες του Business Intelligence και εντάξαμε στο portfolio μας υπηρεσίες, όπως predictive και prescriptive Machine Learning αναλύσεις, server-side tracking solutions και privacy centric growth solutions, που επιτρέπουν την έγκαιρη πρόβλεψη των τάσεων της αγοράς, οδηγώντας σε καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Διακρίνοντας τις αναπτυξιακές δυνατότητες που κρύβει ο τουριστικός τομέας, από το 2018 επενδύουμε στρατηγικά στο Travel και Hospitality, προχωρώντας στην ενίσχυση της ομάδας μας με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, στη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων του ευρύτερου πεδίου, στην εμβάθυνση της συνεργασίας μας με πλατφόρμες προκειμένου να χρησιμοποιούμε πρώτοι  τα εργαλεία, καθώς και στην εξωστρέφειά μας ως εταιρεία. Αυτήν τη στιγμή συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 100 εταιρείες του κλάδου, συνδράμοντας στην κερδοφορία τους, την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας και την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ «FOREVER FORWARD», Η RELEVANCE ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Η ισχυρή τεχνογνωσία της ομάδας, το εξατομικευμένο business approach, οι σχέσεις ειλικρίνειας με τους πελάτες και η προσαρμοστικότητα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον είναι τα βασικά στοιχεία που καθιέρωσαν τη Relevance στην αγορά. Για την επιτυχημένη πορεία της έχει διακριθεί σε πλήθος εγχώριων και διεθνών διαγωνισμών, ενώ διαφημιστικές της καμπάνιες έχουν αναγνωριστεί από τη Meta και το TikTok ως success stories σε διεθνές επίπεδο. Το 2018 γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που της απονεμήθηκαν δύο βραβεία καινοτομίας για Display και Video Advertising στο πλαίσιο των Premier Partner Awards της Google για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, τοποθετώντας την Ελλάδα στον χάρτη ανάμεσα στις χώρες με τα top agencies. Έναν χρόνο αργότερα αναδεικνύεται ως η πρώτη εταιρεία, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά λαμβάνει βραβείο καινοτομίας στην κατηγορία του Video Excellence, ενώ το 2021 διακρίνεται στην κατηγορία Diversity, Equity and Inclusion για την επιτυχημένη ενσωμάτωση των αρχών του Inclusive Marketing σε κάθε έκφανση της digital επικοινωνίας. Αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξής μας είναι η ομάδα μας. Με δέσμευση κάθε μέλος μας να απολαμβάνει την εργασιακή του καθημερινότητα έχοντας τη δυνατότητα να εξελιχθεί επαγγελματικά και προσωπικά, καλλιεργούμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την επικοινωνία, διασφαλίζει τη διαφορετικότητα και την παροχή ίσων ευκαιριών, ενισχύει τη συνεργασία και συμβάλλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συνεργατών μας.

Με το βλέμμα στραμμένο «forever forward» και στόχο να καθοδηγούμε τους πελάτες μας, ώστε να λαμβάνουν data driven decisions, στη Relevance θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες. Διαθέτοντας ένα ευρύ πελατολόγιο στο εξωτερικό, σκοπός μας την επόμενη δεκαετία είναι να αποκτήσουμε φυσική παρουσία σε περισσότερες από πέντε χώρες.

2018
Η πρώτη ελληνική εταιρεία που διακρίνεται με βραβείο καινοτομίας, κατακτώντας τον τίτλο του Google Leading Premier Partner στις κατηγορίες Display και Video Advertising σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.
2019
Η πρώτη εταιρεία η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά λαμβάνει βραβείο καινοτομίας από την Google στην κατηγορία του Video Excellence των Premier Partner Awards EMEA.
2023
Η Relevance επεκτείνεται εκτός ελληνικών συνόρων με τη δημιουργία γραφείου στην Ιταλία.
ΒACK TO VOICES

HIGHLIGHTS