Παναγιώτης Κουρής
VOICES

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

OFFICE LINE

CEO

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ OFFICE LINE ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ DISRUPTIONS.


Η Office Line είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες και βραβευμένες ελληνικές εταιρείες που προσφέρουν λύσεις cloud computing, με μια ιστορία 26 χρόνων στον χώρο της Πληροφορικής. Στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η Office Line «κατάφερε να κολυμπήσει αντίθετα στο ρεύμα», αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις, την αβεβαιότητα και τη μεταβλητότητα με ευέλικτη στρατηγική, προσαρμοστικότητα, διαρκή εκπαίδευση και επένδυση σε νέες τεχνολογίες, πρωτοπορώντας στο cloud, κάτι που της το «πιστώνει» όλη η αγορά πλέον: Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Cloud είναι συνώνυμα της Office Line.

Η Office Line ξεχώρισε από νωρίς για τη διορατική απόφασή της να επιλέξει τo cloud ως βάση για τη μελλοντική ανάπτυξή της. Τo 2012-2013, η Office Line υλοποίησε τον δικό της «μετασχηματισμό», οπότε και επανασυστήθηκε στην αγορά ως μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες που προσέφεραν λύσεις cloud computing. Η πρώτη εταιρεία που σε αυτήν τη δεκαετία ξεκίνησε τη στρατηγική «Cloud first».

H Office Line οδηγεί την αγορά με μεγάλα, εμβληματικά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Αυτή η στρατηγική για τους πελάτες της Office Line μεταφράζεται σε απόδοση αξίας και προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης. Η μετάβαση στο cloud σε συνδυασμό με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, για ευελιξία, καινοτομία, ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Η Office Line δίνει στις επιχειρήσεις, μέσα από την Cloud υποδομή και τις Cloud Managed Services λύσεις που παρέχει, τη δυνατότητα να επιτυγχάνουν τους επιχειρησιακούς τους στόχους: να σχεδιάζουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες και να εξασφαλίζουν γρήγορο time-to-market, να καινοτομούν, να διαχειρίζονται καλύτερα το budget τους μέσα από ευέλικτα μοντέλα υποδομών, να έχουν καλύτερα data insights που οδηγούν σε λήψη στρατηγικών αποφάσεων, να αυξάνουν την παραγωγικότητα τους και εντέλει να μετασχηματίζουν το επιχειρησιακό τους μοντέλο τους σε ένα βιώσιμο και «future-proof» μοντέλο λειτουργίας.

Η Office Line για όλη αυτή την αξία που προσδίδει στις επιχειρήσεις στη μετάβαση τους στις cloud υποδομές έχει αναγνωριστεί διεθνώς με πολλαπλές βραβεύσεις, με σημαντικότερη τη μοναδική διάκρισή της ως Microsoft Country Partner of the Year για 4 συνεχή χρόνια (2019-2022).

Η OFFICE LINE, ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝΤΑΣ, «ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ», ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ CLOUD ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ.

Η Office Line υλοποίησε με επιτυχία το 2022 πάνω από 230 cloud έργα για διάφορους κλάδους και μεγέθη οργανισμών, βοηθώντας τους να αυξήσουν την απόδοσή, τη συνεργασία και την ασφάλειά τους. Την τελευταία τετραετία «τρέχει» με ρυθμό ανάπτυξης πάνω από 40% στα οικονομικά της αποτελέσματα, ενώ επιστρέφει το 20% των κερδών της στην κοινωνία και τους εργαζόμενούς της.

Στόχος για την επόμενη δεκαετία είναι να συνεχίσει να είναι ο έμπιστος σύμβουλος και συνεργάτης των πελατών της, παρέχοντας λύσεις cloud υψηλής ποιότητας και αξίας, βοηθώντας τους να επωφεληθούν από τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, της μηχανικής μάθησης, των big data και data analytics, πάντα με γνώμονα ότι η τεχνολογία δεν είναι αυτοσκοπός και με στόχευση στην επιχειρησιακή αξία που θα προκύψει από αυτή.

Επιδιώκει να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στη βιώσιμη ανάπτυξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα. Συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στη μείωση του ψηφιακού χάσματος και στη βελτίωση του κοινωφελούς χαρακτήρα των υπηρεσιών cloud, εκδημοκρατίζοντας περαιτέρω την τεχνολογία για το κοινό καλό.

Συνοψίζοντας, η Office Line έχει κατακτήσει σημαντικά ορόσημα κατά την τελευταία δεκαετία. Έχει εξελιχθεί από μια εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής σε έναν πρωτοπόρο πάροχο Cloud Managed Services. Έχει πλέον τοποθετηθεί ως ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού και προτιμητέος συνεργάτης της Microsoft στο ανώτερο δεξιό τεταρτημόριο της ανάλυσης αγοράς για το Azure Cloud στην Ελλάδα. Οδηγεί την αγορά με μεγάλα, εμβληματικά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ψηφιακή Ελλάδα 2.0, μετατρέποντας τις ηγέτιδες εταιρείες κάθε κλάδου σε tech-enabled οργανισμούς, προκειμένου να σχεδιάσουν με όρους τεχνολογικής πρωτοπορίας και επιχειρησιακής αξίας το αύριο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

HIGHLIGHTS