Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη
VOICES

ΛΑΜΠΡΙΝΑ ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗ

ABBVIE

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΤΑ

ΣΤΗΝ ABBVIE ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΑΜΕ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.


Στην Abbvie γνωρίζουμε ότι η κατάκτηση καινοτόμων επιστημονικών ορόσημων και ανακαλύψεων είναι, σήμερα, πιο σημαντική από ποτέ. Απαιτεί ακλόνητη δέσμευση και αυτοπεποίθηση για να «ξεκλειδώσουμε» λύσεις από το στάδιο της ανακάλυψης στο στάδιο της πρόσβασης των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες. Και απαιτεί συνεχή επένδυση στην καινοτομία, ώστε να αντιμετωπίσουμε εγκαίρως και αποτελεσματικά γνωστές ή ακόμα και άγνωστες προκλήσεις του αύριο.

Είμαστε περήφανοι γιατί από την πρώτη ημέρα που «γεννήθηκε» η AbbVie χαρτογραφήσαμε με σαφήνεια το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε, αναγνωρίσαμε τις προκλήσεις του σήμερα και διαβλέψαμε και θωρακιστήκαμε για την επόμενη ημέρα. Είμαστε επίκαιροι, ανθεκτικοί και διαχρονικοί, με θετική επιρροή στη ζωή των ανθρώπων, μέσω σημαντικών επιστημονικών επιτευγμάτων.

Επιχειρηματική διεύρυνση

Μέσα σε μία δεκαετία έχουμε καταφέρει να ωριμάσουμε, να μεγαλώσουμε, να γίνουμε πιο πολλοί και να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους! Ξεκινήσαμε με 21.000 στελέχη παγκοσμίως και σήμερα είμαστε μια ομάδα 50.000 εξειδικευμένων και καταρτισμένων στελεχών σε διοικητικές και επιστημονικές θέσεις. Επιχειρηματικά διευρυνόμαστε και δυναμώνουμε, με τα έσοδα να αυξάνονται από 18 σε 58 δισεκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να επενδύουμε περισσότερα κεφάλαια στην ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων, καλύπτοντας θεραπευτικές ανάγκες όπου εντοπίζουμε κενά, βοηθώντας εκατομμύρια ασθενείς για τη βελτίωση της ζωής τους. Το υπάρχον χαρτοφυλάκιό μας και η πολλά υποσχόμενη σειρά νέων θεραπειών μάς παρέχουν μια ισχυρή προοπτική για το σήμερα και για το αύριο.

Είμαστε περήφανοι γιατί 10 χρόνια καινοτομούμε, αναπτυσσόμαστε και φροντίζουμε τους ασθενείς μας, αψηφώντας δυσκολίες και εμπόδια και εστιάζοντας με ακεραιότητα στην ευημερία των ανθρώπων.

Kοινωνική Ευημερία

Στην AbbVie έχουμε δημιουργήσει ένα οικοσύστημα με μια ανθρωποκεντρική και συνεκτική κουλτούρα που διαπνέεται από αρχές και αξίες οι οποίες καθορίζουν και καθοδηγούν τον τρόπο που εργαζόμαστε, που επικοινωνούμε, που πράττουμε. Στηρίζουμε την κοινωνική ευημερία, τους ανθρώπους, τους πιο ευάλωτους πληθυσμούς, ανταποδίδοντας στην κοινωνία, μέσω μη κερδοσκοπικών οργανισμών, 650 εκατομμύρια δολάρια, σε όλον τον κόσμο. Διεκδικούμε ενεργό ρόλο στις κοινότητες στις οποίες συμμετέχουμε και ανταποδίδουμε μέσω του εθελοντισμού και της φιλανθρωπίας.

Είμαστε μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, με αίσθημα ευθύνης προς όλους τους συνεργάτες μας, τους συνομιλητές μας και, κυρίως, τους ασθενείς, οι οποίοι είναι το επίκεντρο όλων των ενεργειών και των προσπαθειών μας. Υποστηρίζουμε τις κοινότητες ασθενών, αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία έρευνας, αυτοδέσμευσης, προγράμματα αρωγής για την ευρύτερη πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις. Ερευνούμε, αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτόμες θεραπείες σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Η AbbVie ηγείται της επιστημονικής καινοτομίας στους τομείς της Ανοσολογίας, της Αιματολογίας-Ογκολογίας, της Νευρολογίας, της Οφθαλμολογίας, ενώ με την εξαγορά της Allergan διαθέτει πλέον ένα από τα πιο ισχυρά χαρτοφυλάκια στην Αισθητική Ιατρική, καθιστώντας μας έναν σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας, παρέχοντας θεραπευτικές λύσεις υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Είμαστε ανυποχώρητοι στην προσπάθειά μας να κατανοούμε συνεχώς και καλύτερα τις ανάγκες των ασθενών και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την κοινότητα των ασθενών και άλλους εταίρους στον χώρο της Υγείας, ώστε να είμαστε πρωτοπόροι και να αποτελούμε πρότυπο στην έρευνα και τη φροντίδα των ασθενών μας.

Ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη

Για να πετύχουμε όσα επιθυμούμε και έχουμε σχεδιάσει, επενδύουμε σε μια ισχυρή, οργανωμένη και ανθρωποκεντρική εταιρική κουλτούρα. Εργαζόμαστε συνεχώς για να προσελκύουμε τα καλύτερα ταλέντα και να παρέχουμε ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη, με απαράβατο όρο την ισότητα, τον σεβασμό, την αξιοκρατία. Εφαρμόζουμε στρατηγικές για ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, για να βελτιώνουμε την ευημερία των εργαζομένων, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία, στην ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και στην ασφάλειά τους.

Η νέα δεκαετία είναι προ των πυλών και φέρνει νέες προκλήσεις, νέα ζητούμενα και ανάγκες. Είμαστε έτοιμοι, προετοιμασμένοι και πιο ώριμοι να αξιοποιήσουμε εμπειρίες, να συνεχίσουμε να χτίζουμε περισσότερες ιστορίες επιτυχίας, να καινοτομούμε με ακεραιότητα, με πρόθεση τη μακροπρόθεσμη υγεία των ασθενών και την ευημερία των ανθρώπων και του πλανήτη μας.

Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στην επόμενη ημέρα και με οδικό χάρτη:

  • Την ανακάλυψη και ανάπτυξη καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων που αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα υγείας, με πυρήνα τον σχεδιασμό προγραμμάτων κλινικής έρευνας χωρίς αποκλεισμούς, μέσω υποδειγματικών συνεργασιών με ασθενείς και παρόχους Υγείας.
  • Την προσέλκυση και ανάπτυξη νέων ταλέντων ως πηγή καινοτομίας.
  • Τη συνεργασία με όλους τους εταίρους στο σύστημα Υγείας, για την παροχή αποτελεσματικών θεραπειών και υποστηρικτικών στρατηγικών που προάγουν την επιστήμη, βελτιώνουν την υγεία και ενδυναμώνουν το συλλογικό μας αποτύπωμα για το κοινό καλό.

HIGHLIGHTS