Charlotte Foucteau
VOICES

CHARLOTTE FOUCTEAU

TELEPERFORMANCE GREECE

CEO

ΣΤΗΝ TELEPERFORMANCE ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ KAI ΣΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Η Teleperformance Greece είναι ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή «Digital Integrated Business Services» στην Ελλάδα, προσφέροντας εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες άρτια εξυπηρέτηση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσης, του πάθους και της δέσμευσής της στην αριστεία. Αφουγκραζόμενη τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, η Teleperformance Greece ανταποκρίνεται με επιτυχία στις διαφορετικές απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής, με ευελιξία και προσαρμοστικότητα, δημιουργώντας συνεχή αξία σε κάθε της δράση και αλληλεπίδραση. Αποτελώντας σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, η εταιρεία υποστηρίζει πάνω από 140 αγορές σε 42 γλώσσες και διαλέκτους, με ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από πάνω από 12.000 άτομα, προερχόμενα από περισσότερες από 110 χώρες.

Οι εγκαταστάσεις της Teleperformance Greece στον Πειραιά.

Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων που περιλαμβάνουν την εξυπηρέτηση πελατών, την τεχνική υποστήριξη, την απόκτηση πελατών, ψηφιακές λύσεις, analytics, back-office και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες σε διεθνώς αναγνωρισμένους πελάτες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους, όπως στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ενέργεια, την τεχνολογία, τα χρηματοοικονομικά κ.ά. Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως και των πελατών τους, η Teleperformance Greece έχει εξελιχθεί σε μια διαισθητική εταιρεία που συνδυάζει τις πιο πρόσφατες «High Tech» δυνατότητες (όπως AI, Advanced Analytics, Robotic Process Automation και Digitization), διασφαλίζοντας την επιτυχία για τους πελάτες μας.

Η Teleperformance Greece διαθέτει οκτώ κτιριακές εγκαταστάσεις: πέντε στην Αθήνα, μία στη Θεσσαλονίκη και δύο στα Χανιά. Τα κτίρια της εταιρείας είναι συμβατά με την αρχή της αειφορίας, ενώ στόχος της είναι να έχει μηδενικές καθαρές εκπομπές έως το 2040. Παράλληλα, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της οικονομίας και ειδικά στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, τόσο μέσω της μετεγκατάστασης στη Ελλάδα μεγάλου αριθμού εργαζομένων από άλλες χώρες, όσο και απευθείας, μέσα από τα στοχευμένα προγράμματα υποστήριξης που προσφέρει και ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

OUR STRENGHT LIES IN OUR ABILITY TO CREATE A POWERFUL BALANCE BETWEEN HIGH-TECHNOLOGY AND THE HUMAN TOUCH.

Στην Teleperformance Greece, ο εσωτερικός επιχειρησιακός σχεδιασμός περιλαμβάνει δύο βασικούς παράγοντες που καθορίζουν την άμεση προσαρμογή στις εξελίξεις. Από τη μία πλευρά, ενσωματώνει τον μετασχηματισμό στις οργανωτικές δομές μέσω της εφαρμογής αποτελεσματικών μεθόδων εργασίας. Παράλληλα, επενδύει στο τεχνολογικό υπόβαθρο, αξιοποιώντας στην καθημερινή εργασία τις αναδυόμενες τεχνολογικές λύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το «onboarding journey», που αφορά στη διαδικασία στελέχωσης νέων εργαζομένων και την αυτοματοποίησή της σήμερα σε ποσοστό πάνω από 90%. Επίσης, η εταιρεία αξιοποιεί αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως είναι η ρομποτική, αναπτύσσει λύσεις τεχνητής νοημοσύνης και εστιάζει σημαντικά σε τεχνολογίες cloud, διενεργώντας εμπεριστατωμένες αναλύσεις δεδομένων.

Βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει την Teleperformance Greece είναι ο τρόπος με τον οποίο ασκείται η διοίκηση, η οποία επιδιώκει διαχρονικά να προσφέρει καθοδήγηση, να καθιερώνει σχέσεις εμπιστοσύνης και να εξασφαλίζει ανοιχτή επικοινωνία, προάγοντας ταυτόχρονα τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη και την προσφορά ίσων ευκαιριών σε όλους. Έχει χτίσει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε άτομο έχει την ευκαιρία να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, καθώς επίσης και μια κουλτούρα δημιουργικότητας, ατομικής έκφρασης, ομαδικού πνεύματος, διαφορετικότητας απόψεων και ελευθερίας έκφρασης. Γιατί για την Teleperformance Greece, που αποτελεί μια καθαρά ανθρωποκεντρική εταιρεία, τα μέλη της αποτελούν τον πολυτιμότερο πόρο, ενώ η διαφορετικότητά τους ταυτίζεται με τη μοναδικότητα. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της ομαδικής συνεργασίας αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι μπορεί να μη μιλούν την ίδια γλώσσα, αλλά μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη δουλειά τους.

2023
Best Workplaces 2023 Award. Η Teleperformance Greece αναγνωρίστηκε ως ένα Best Workplace για το 2023, κερδίζοντας την 8η θέση ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εταιρείες με περισσότερους από 250 υπαλλήλους.
2023
Health & Safety 2023 Awards. Η Teleperformance Greece ανακηρύχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών». Της απονεμήθηκε επίσης το Silver Award στην κατηγορία «Υγιής & Ευχάριστος Εργασιακός Χώρος».
2023
2023 9th Consecutive Social Responsibility Standard Certification. Η Verego πιστοποίησε την Teleperformance Greece για 9η συνεχή χρονιά για τις πρωτοβουλίες εταιρικής ευθύνης που εφαρμόζει.
ΒACK TO VOICES

HIGHLIGHTS