ΒΝΙ
OUR ECOSYSTEM

Ελλη Γλύτσου

BNI

Εκπρόσωπος της ΒΝΙ στην Ελλάδα

Η FORTUNE αποτελεί για μένα landmark ενημέρωσης, δικτύωσης και εξέλιξης και εύχομαι στην FORTUNE GREECE να εξελίσσεται κάθε μέρα και να μας βοηθάει όλους να βλέπουμε το bigger picture στην επιχειρηματικότητα και το αύριο. Όταν πριν από 8 χρόνια αποφάσισα να εκπαιδευτώ στο σύστημα ΒΝΙ και να το φέρω στην Ελλάδα ήξερα ότι θα έχω συμμάχους την πρόοδο και την υποστηρικτική διάθεση ανθρώπων και οργανισμών γύρω από την επιχειρηματικότητα. Για την ακρίβεια, το όραμά μου το δημιούργησα μέσα από θεσμούς όπως η FORTUNE που μας βοηθούν στη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και της εθνικής μας οικονομίας. 

Η ΒΝΙ υπάρχει σε 80 χώρες του κόσμου εδώ και 40 χρόνια. Είναι ένα σύστημα που βοηθάει τον ιδιοκτήτη της μικρής επιχείρησης να εξελίσσει τα soft skills γύρω από την επιχειρηματική στόχευση και τις επαγγελματικές συστάσεις, έτσι ώστε να αναπτύσσει ποιοτικά και ποσοτικά το πελατολόγιό του. Περιλαμβάνει εκπαιδεύσεις, workshops και συναντήσεις με περιεχόμενο business και συγκεκριμένη δομημένη agenda. 

Ως master franchisee της ΒΝΙ στη χώρα μας, ο προσωπικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη επιχειρηματικών ecosystems μαζί με άλλους leaders των τοπικών αγορών σε κάθε περιοχή της χώρας μας, ώστε να έχουν όλοι οι Έλληνες την ίδια πρόσβαση στην ενημέρωση, τη συνεργασία και την ανάπτυξη.

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS