Βίκος Α.Ε.
OUR ECOSYSTEM

Κωνσταντίνος Σεπετάς

Βίκος Α.Ε.

Deputy Vice President

Η Βίκος Α.Ε. ξεπέρασε τις τρεις δεκαετίες λειτουργίας της, έχοντας ολοκληρώσει μία σειρά από μεγάλες επενδύσεις σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, που την οδήγησαν στην κορυφή του κλάδου του φυσικού μεταλλικού νερού και σε μία εντυπωσιακή παρουσία στον χώρο των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών.

Η επένδυση στο προϊόν cola, αλλά και στο mixer pink grapefruit έφεραν το brand Βίκος ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές και έχουν ήδη κερδίσει την προτίμηση τους.

Πλέον, σχεδιάζει την πορεία της για τα επόμενα 30 χρόνια, για μία νέα περίοδο, ενσωματώνοντας τον δυναμισμό και τις ιδέες της νέας γενιάς της επιχείρησης. Αξιοποιεί για την ανάπτυξή της τα κριτήρια ESG τα οποία έτσι κι αλλιώς στην ουσία τους είναι βαθιά ριζωμένα στην αντίληψη, τη στρατηγική και τη λειτουργία της. Θα μπορούσα να πω ότι τα κριτήρια «ήταν εδώ πριν υπάρξουν». Η βέλτιστη περιβαλλοντική διαχείριση, οι δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας με στόχο τελικά την κοινωνική συνοχή, ο ανθρωποκεντρισμός στη διοίκηση είναι στοιχεία που μας συνοδεύουν σε όλη την πορεία μας. Όμως ένας ακόμα παράγοντας που χαρακτηρίζει τις προτεραιότητές μας είναι η αξιοποίηση της καινοτομίας, όχι μόνο για την τεχνολογική υποδομή αλλά και για τη ευρύτερη ενσωμάτωση του Internet of things, του cloud και συνολικά των λειτουργιών της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης, συνδυάζοντας την καινοτομία με την ευφυία. Ωστόσο στον πυρήνα αυτού του «ESG+I» σχήματος παραμένει διαχρονικά ο άνθρωπος, σε κάθε διαδικασία μετασχηματισμού και εταιρικής εξέλιξης.

Η στρατηγική μας για την επόμενη περίοδο, αξιοποιεί τη δυναμική της ελληνικής οικονομίας και το θετικό περιβάλλον για τις νέες επενδύσεις και προβλέπει ένα νέο κύκλο επενδύσεων με στόχο τα επόμενα 5 χρόνια να δημιουργηθεί το επόμενο mega plant της χώρας, το πρώτο στην Ήπειρο. Στόχος μας είναι να βάλουμε την Ήπειρο στον διεθνή χάρτη της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας. Να αξιοποιήσουμε το ταλέντο του τόπου μας και να ενισχύσουμε την περιφερειακή ανάπτυξη. Η εταιρεία Βίκος συνεχίζει, επενδύοντας στο αύριο διότι πιστεύει στις δυνατότητες και τις προοπτικές της πατρίδας μας. Αναπτύσσει νέα προϊόντα με την ίδια – αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, που δεν έχουν μόνο στην ετικέτα τους αλλά και στην καρδιά τους την Ελλάδα.

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS