ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε.
OUR ECOSYSTEM

Χάρης Ακζωτής

ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε.

General Manager

Η ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και είναι ηγετική εταιρεία εθνικής εμπορικής αντιπροσωπείας και διανομής καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα.  

Αντιπροσωπεύει παγκόσμια brands όπως τα Haribo, Panini, Lindt, Corny κι άλλα. 

Ο στρατηγικός της σκοπός είναι να χτίζει και να αναπτύσσει συνεχώς τα brands που αντιπροσωπεύει, προσφέροντας ολοκληρωμένες εμπορικές υπηρεσίες: πωλήσεις, marketing και logistics.

Προκειμένου να πετύχει τον παραπάνω σκοπό, η ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. έχει δομήσει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πωλήσεων στην ελληνική αγορά μέσω μίας από τις μεγαλύτερες εμπορικές ομάδες στην Ελλάδα που ξεπερνά τους 100 συναδέλφους. 

Αυτή η ομάδα, διατηρεί σχέσεις εμπιστοσύνης με όλες τις αλυσίδες Οργανωμένου Λιανεμπορίου, 250 χονδρεμπορικές επιχειρήσεις και 16.000 καταστήματα Μικρή Λιανικής, σε όλη την Εθνική Επικράτεια. 

Επίσης καταφέρνει να κάνει next-day micro-παραδόσεις με δικό της δίκτυο σε 5.000 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. 

Ο συνδυασμός της προσέγγισης σε όλα τα κανάλια διανομής με ιδία μέσα, σε πανελλαδική κλίμακα, αποτελεί ιδιαίτερο γνώρισμα της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δίνει τη δυνατότητα μίας ολοκληρωμένης όψης στην ανάπτυξη των brands της. 

Η αποστολή της εταιρείας είναι να αποτελεί τον πιο στρατηγικό εταίρο για εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή στα καταναλωτικά είδη στην Ελλάδα.

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS