Όμιλος εταιρειών Συγγελίδη
OUR ECOSYSTEM

Γιώργος Συγγελίδης

Όμιλος εταιρειών Συγγελίδη

Head of Business Development

Ο όμιλος εταιρειών Συγγελίδη (sgautomotive.gr) ο εισαγωγέας των μαρκών Citroen -Peugeot -Opel -DS Automobiles -Mazda – MG – Free2Move- Eurorepar- Ami-Rocks-e προσφέρει κορυφαία καινοτόμα αυτοκίνητα, λύσεις και υπηρεσίες κινητικότητας στους Έλληνες καταναλωτές κατέχοντας την ηγετική θέση και το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά Αυτοκινήτου.

Το εύρος και το βάθος του χαρτοφυλακίου μας από εμβληματικά brands, μάς καθιστά ικανούς να ανταποκρινόμαστε στις παραδοσιακές αλλά και στις εξελισσόμενες ανάγκες όλων των πελατών, καθώς αγκαλιάζουν την ηλεκτροκίνηση, τη συνδεσιμότητα, τα microcars, την αυτόνομη οδήγηση και την κινητικότητα μέσω υπηρεσιών mobility.

Η κάθε μας Μάρκα είναι προσαρμοσμένη για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη του πελάτη με μια στρατηγική που περιλαμβάνει ένα σαφές πλάνο νέων μοντέλων προϊόντων με περισσότερες από 60 εκδόσεις κατά την περίοδο 2023-2030 και σαφή εστίαση στην ηλεκτροκίνηση του χαρτοφυλακίου μας.

Στόχος μας για την επόμενη δεκαετία είναι να παρέχουμε βιώσιμες, υψηλής ποιότητας και αξίας, προσιτές, επιλογές μετακίνησης που βελτιώνουν και μεταμορφώνουν τη ζωή των πελατών και των κοινοτήτων μας.

Αγκαλιάζουμε την ψηφιακή επανάσταση και συνεχίζουμε να επαναπροσδιορίζουμε και να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την ψηφιακή μας παρουσία ενισχύοντας την άμεση σχέση με τους πελάτες μας, ώστε να τους προσφέρουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι που βασίζεται στην εξατομίκευση, την ευελιξία και την πρόσβαση 24/7.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή ενδυνάμωση, εκπαίδευση και ψηφιακή εξέλιξη του δικτύου διανομέων και επισκευαστών μας, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πιο ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πώλησης και τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση στους πελάτες μας. 

Οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου ως κινητήρια δύναμη στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, θα παρέχουμε υπηρεσίες που ενσωματώνουν τις αξίες του Ομίλου μας και των μαρκών που εκπροσωπούμε ως ο πιο αξιόπιστος και σεβαστός πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών κινητικότητας για τους πελάτες μας, ο πιο επιθυμητός εργοδότης για τους υπαλλήλους μας, η πιο αποδοτική επένδυση για τους μετόχους και τους συνεργάτες μας και εργαζόμαστε ακούραστα για να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα. 

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS