Max Group
OUR ECOSYSTEM

Χάρης Λαούδης

Max Group

CEO

Max Media Greece: Πρωταγωνιστής στην δεκαετία των μεγάλων αλλαγών

Η επόμενη δεκαετία θεωρείται η πιο απρόβλεπτη του 21ου αιώνα, μιας και αναμένεται να απαντηθούν μεγάλα διλήμματα για την ανθρωπότητα. Το 2033 θα γνωρίζουμε την νέα ισορροπία δυνάμεων στο γεωπολιτικό σκηνικό που τώρα αναδιατάσσεται, θα έχει εξελιχθεί η ενεργειακή μετάβαση στο δρόμο προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ θα έχει διαδοθεί στην καθημερινότητα η τεχνολογική έκρηξη του ΑΙ που μόλις την φετινή χρονιά πρωτοεμφανίστηκε μαζικά, ως ένα χρηστικό εργαλείο. Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναμένεται να αλλάξει την ανθρωπότητα για πάντα, αφού είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται μηχανή με decision making που μπορεί να αντικαθιστά την γνωστική λειτουργία του ανθρώπου και όχι την σωματική. 

O όμιλος Max Group με την Max Media Greece ως κορωνίδα των δραστηριοτήτων του έχει ήδη ολοκληρώσει επιτυχώς ένα πολυδιάστατο transformation, πρωτοποριακό στον κλάδο του, κάνοντας έτσι πράξη το όραμα, proven growth catalyst για τους πελάτες του. Η επιτυχία αυτού του μετασχηματισμού, που ξεκίνησε την προηγούμενη πενταετία, οδήγησε σε ανάπτυξη της τάξεως του 60% και μας δημιουργεί την πεποίθηση ότι θα είμαστε οι πρωταγωνιστές της νέας δεκαετίας. To επιτυχές αυτό transformation περιλάμβανε το λανσάρισμα, το 2018, καινοτόμων υπηρεσιών, όπως η χρήση ΑΙ τεχνολογίας σε υπηρεσίες πρόβλεψης και βελτιστοποίησης πωλήσεων από το media buying, την αλλαγή κουλτούρας και οργάνωσης με τον μετασχηματισμό από agency σε corporate management structure με την ενίσχυση διαδικασιών και συστημάτων σε συνδυασμό με την ίδρυση νέων τμημάτων, όπως το RnD Dep. της Leadmark καθώς και την ανάπτυξη σε αγορές του εξωτερικού μετά την εξαγορά του master franchise της Max Media Global για σημαντικές διεθνής αγορές. 

Οι προτεραιότητες της Max Media Greece την επόμενη δεκαετία κινούνται σε δύο άξονες που αποτελούν την εξέλιξη του υφιστάμενου επιτυχημένου μοντέλου. Ο πρώτος άξονας είναι η περαιτέρω επένδυση σε καινοτόμες τεχνολογίες AI martech όπου μεγιστοποιούν την ζήτηση στα καταναλωτικά προϊόντα κάνοντας έτσι μετρήσιμο το επιχειρηματικό ρίσκο για τους πελάτες μας. Ο δεύτερος άξονας είναι η περαιτέρω επένδυση στην ουσιαστική και διευρυμένη σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό μας και ειδικότερα στο θετικό ρόλο που θέλουμε να παίζει η εταιρεία στην συνολική ευτυχία των ανθρώπων της, αποτελώντας ένα ουσιαστικό στήριγμα για την προσωπική και οικογενειακή εξέλιξή τους. Η εμβάθυνση της σχέσης εργοδότη-εργαζόμενου θα βασίζεται σε κοινές αξίες και θα υποστηρίζεται με καινοτόμες δράσεις αυθεντικής και πολυεπίπεδης στήριξη των εργαζομένων οι οποίες θα αποτελούν το 25% της κερδοφορίας της εταιρείας. Επιπλέον θα ιδρυθεί και το Max Academy όπου θα εκπαιδεύει βιωματικά τα νέα ταλέντα στα νέα τεχνολογικά trends, αναδεικνύοντας τις δεξιότητές τους και δημιουργώντας έτσι μία πολύτιμη δεξαμενή για τους experts του αύριο.   

To business performance της Max Media Greece το Α εξάμηνο του 2023 είναι θεαματικό, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας για μία εντυπωσιακή πορεία σε μία νέα δεκαετία όπου φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις εξελίξεις εξάγοντας επιπλέον ελληνική τεχνογνωσία στην νέα εποχή που αναδύεται. 

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS