Lavipharm
OUR ECOSYSTEM

Τηλέμαχος Λαβίδας

Lavipharm

Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι πολύ ιδιαίτερα για τη Lavipharm. Με μια ιστορία 112 ετών και εκπροσωπώντας την 4η γενιά της οικογένειας Λαβίδα, δημιουργούμε μια σύγχρονη Lavipharm που συνεχώς εξελίσσεται, αλλάζει, προοδεύει, πρωτοπορεί. Ήδη τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει πολλά προς αυτή την κατεύθυνση και είμαι πολύ περήφανος για την πορεία μας. 

Eπενδύουμε με συνέπεια στα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, αυτά που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και μας δίνουν το προβάδισμα. Αξιοποιούμε την εξειδίκευση και πολύτιμη τεχνογνωσία μας στη φαρμακευτική τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και παραγωγή διαδερμικών συστημάτων, με στόχο να είμαστε μία από τις ηγετικές εταιρείες στο συγκεκριμένο τομέα παγκοσμίως. 

Επικεντρωνόμαστε στις θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες έχουμε σημαντική παρουσία στην αγορά, ενώ εισερχόμαστε δυναμικά σε καινοτόμους τομείς προσφέροντας θεραπευτικές λύσεις που τα δεδομένα δείχνουν ότι θα είναι λυτρωτικές για τους συνανθρώπους μας. 

Επεκτείνουμε διαρκώς το παγκόσμιο αποτύπωμα της Lavipharm, με την είσοδό μας σε νέες αγορές. Σφυρηλατώντας ισχυρές σχέσεις, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα που θα καλλιεργεί τη συνεργασία, θα επιταχύνει και θα διασφαλίζει την έγκαιρη παροχή ασφαλών και αποτελεσματικών φαρμάκων στους ασθενείς που τα έχουν ανάγκη. Άλλωστε το όραμά μας στη Lavipharm είναι οι συνάνθρωποί μας να έχουν υγεία και μακροζωϊα. 

Καλλιεργούμε μια κουλτούρα καινοτομίας ενθαρρύνοντας όλους τους εργαζόμενους προς τη δημιουργική σκέψη και προσελκύοντας παράλληλα κορυφαία ταλέντα από διάφορους τομείς. 

Η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό πυλώνα του οράματός μας. Επικεντρωνόμαστε στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και προωθούμε υπεύθυνες πρακτικές σε όλους τους τομείς της επιχειρησιακής μας λειτουργίας. Σε όλες τις δράσεις μας ενσωματώνουμε πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, συμβάλλοντας σε έναν υγιέστερο πλανήτη για όλους.

Η Lavipharm είναι μια εταιρεία που καθοδηγείται από ισχυρές ηθικές αξίες. Τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας, διαφάνειας και συμμόρφωσης σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας. Η δέσμευσή μας για κοινωνική ευθύνη επεκτείνεται και πέρα από την προσφορά ενός ανελαστικού αγαθού όπως είναι το φάρμακο, καθώς αποτελούμε αρωγό σε φορείς κι οργανισμούς που μεριμνούν για την ανθρώπινη υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων έχουν ανάγκη. Προάγουμε τον εθελοντισμό, δημιουργώντας συνεχώς ομάδες εργαζομένων και εφαρμόζοντας στην πράξη τις βασικές μας αξίες.

Ανοίγουμε ήδη τη νέα σελίδα της Lavipharm και κοιτούμε μπροστά με όραμα, στρατηγική, αποφασιστικότητα, δυναμισμό και ενθουσιασμό. Νέοι άνθρωποι, νέοι τρόποι λειτουργίας, νέοι μέθοδοι οργάνωσης, νέες αρχές και αξίες παίρνουν τη θέση τους, ώστε να μας οδηγήσουν με ασφάλεια και επιτυχία στα επόμενα milestones, αφήνοντας σημαντικό κληροδότημα και για τα επόμενα 100 χρόνια της Lavipharm.

Μαζί, με ένα αξιοσέβαστο διοικητικό συμβούλιο, μια άψογη διοικητική ομάδα, με τους αφοσιωμένους εργαζόμενους και πιστούς συνεργάτες μας, θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τα όρια, να αγκαλιάζουμε την καινοτομία και να κάνουμε ουσιαστική διαφορά στη ζωή των ασθενών σε όλο τον κόσμο.

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS