G.P.A. Ecosystem of Companies
OUR ECOSYSTEM

Αναστάσιος Σπανίδης

G.P.A. Ecosystem of Companies

President & CEO

Η GPA (Growth, Prosperity & Abundance) Ecosystem of Companies, με πρόεδρο τον Αναστάσιο Σπανίδη αποτελείται από 10 εταιρίες, καλύπτοντας νευραλγικούς τομείς του επιχειρείν, με το εκτενές εύρος υπηρεσιών της που περιλαμβάνει υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού, ebusiness, διαφήμισης και performance marketing, ασφαλιστικές λύσεις, ανάπτυξη καινοτόμων λογισμικών, ESG συμβουλευτική, ευκαιρίες δικτύωσης, χρηματοδοτήσεις, εκπαίδευση ανθρωπίνου δυναμικού, VRX & 3D creation και επενδύσεις σε startups.

Εδώ και 23 χρόνια, διευρύνοντας σταθερά τους επιχειρηματικούς του ορίζοντες και αφουγκραζόμενος τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, ο κ. Σπανίδης μαζί με την ομάδα του έχει δημιουργήσει ηγέτες σε κάθε τομέα, παρέχοντας ολιστικές και εξατομικευμένες λύσεις που οδηγούν το επιχειρηματικό γίγνεσθαι σταθερά και ανενδοίαστα στην επόμενη ημέρα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, όσον αφορά στην τεχνολογία, τον άνθρωπο, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνία συνολικά.

Το δυναμικό οικοσύστημα εταιρειών που έχει «χτίσει» δραστηριοποιείται σε 50 χώρες και διατηρεί γραφεία σε 10 από αυτές, επιτυγχάνοντας  θεαματικά αποτελέσματα, πίσω από τα οποία βρίσκεται η αφοσίωση στη στήριξη των ανθρώπων και η δυνατότητα να αφουγκράζεται ολιστικά τις ανάγκες της αγοράς μέσω της καινοτομίας, της ευρηματικότητας και της ευελιξίας που επιδεικνύει απέναντι σε κάθε πρό(σ)κληση.

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος τονίζει, «Το πρωτοφανές και πολυειδές talent density επαγγελματιών που έχει συγκεντρώσει η φαρέτρα του Ομίλου μας, είναι η απόλυτη αντιπροσώπευση της έννοιας του collective wisdom, που μας δίνει τη δύναμη όχι μόνο να πραγματοποιούμε τα όνειρα χιλιάδων επιχειρήσεων και εργαζομένων, αλλά να συντελούμε καταλυτικά στην ανέλιξη της κοινωνίας μας.

Αποστολή μας, η οποία αντικατοπτρίζεται απόλυτα και στο όνομα GPA,  δεν είναι άλλη από το να προσφέρουμε στους συνεργάτες – πελάτες μας κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να μπορούν να αναδύονται και να ξεπερνούν κάθε φορά την τελευταία επιτυχία τους,  αγγίζοντας την πολυπόθητη ανάπτυξη, που οδηγεί σε επιχειρηματική και κοινωνική ευημερία.

Και αν μάλιστα αυτό πραγματοποιείται μ’ έναν τρόπο που διέπεται από βιωσιμότητα, όχι μόνο ως προς το περιβάλλον αλλά και ως προς τη διαχείριση ενέργειας και χρόνου των ίδιων των stakeholders ενός οργανισμού, οδηγούμαστε στην αφθονία. Και η αφθονία αυτή που γεννιέται ουσιαστικά από τους ίδιους τους ανθρώπους, είναι ένας στόχος καθόλα επιτεύξιμος».

Στο πλαίσιο της περαιτέρω στρατηγικής ανάπτυξης και ισχυροποίησης της αποστολής του, o όμιλος έχει ανακοινώσει:

  • Υλοποίηση πλάνου 50 νέων θέσεων εργασίας μέσα στο 2024, με στόχο την κάλυψη νευραλγικών ρόλων στους τομείς της τεχνολογίας, του ESG, της εκπαίδευσης κ.ο.κ
  • Αύξηση κατά 1,2 εκ. στο budget του τμήματος Research & Development (R&D), για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων τεχνολογικών προϊόντων στον χώρο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
  • Συνέχιση του επενδυτικού πλάνου εξαγορών, με βάση το supply chain που ο ίδιος ο όμιλος έχει σχεδιάσει, πάντα με επίκεντρο τον πελάτη του και με στόχο να αποτελέσει το πιο ολοκληρωμένο OneStop Shop στην Ευρώπη.
  • Διπλασιασμός των υφιστάμενων διεθνών καινοτόμων προϊόντων από τον κλάδο των υπηρεσιών, των οποίων ο όμιλος έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα.

Η GPA είναι εδώ ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στη χώρα μας, ενώ την ίδια στιγμή οδηγείται στο μέλλον, με πυξίδα το disruptive DNA της και με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στην καινοτομία, την τεχνολογική πρόοδο και τις νέες στρατηγικές επενδύσεις που της επιτρέπουν να δίνει πνοή σε κάθε μικρό ή μεγάλο επιχειρηματικό όραμα και να επιστρέφει πολλαπλά οφέλη στην κοινωνία και τους ανθρώπους της.

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS