Φάρμα Μητσόπουλος
OUR ECOSYSTEM

Φάρμα Μητσόπουλος

Φάρμα Μητσόπουλος ΑΚΒΕΕΚ

Η Φάρμα Μητσόπουλος ΑΚΒΕΕΚ με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στην παραγωγή και τυποποίηση κρέατος, συνεχίζει να επενδύει, να οραματίζεται και να καινοτομεί. Οι επενδύσεις, οι εξαγωγές και η ανάπτυξη αποτελούν πρωταρχικούς πυλώνες για την επόμενη πενταετία, καθώς ενισχύουν το όραμα και τους στόχους μας. 

Αντιλαμβανόμενοι τις δυναμικές της αγοράς, εξελισσόμαστε καινοτομώντας με την εισαγωγή κατηγοριών προμαγειρεμένων και προψημένων προϊόντων, αποτέλεσμα της καινοτόμου γραμμής παραγωγής μας. Στόχος αυτής της νέας κατηγορίας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο παρέμβασης του καταναλωτή, εξασφαλίζοντας πάντα την απαράμιλλη ποιότητα και την υψηλή γευστική αξία που μας χαρακτηρίζουν. Επικεντρωνόμαστε στην ευελιξία, την ταχύτητα και την οικονομία, προσφέροντας λύσεις με χαμηλό ενεργειακό κόστος για τον επαγγελματία και τον καταναλωτή. Στόχος μας, η μοναδικότητα και ο αυθεντικός χαρακτήρας μας να συνεχίσουν να ενισχύονται μέσα από τη δημιουργία νέων προϊόντων. 

Πολύ σημαντική είναι και η  μεγάλη επέκταση στο εργοστάσιο στην Κόρινθο, τα νέα ρομποτικά συστήματα έψησης γύρου και το logistic center πλησίον των υπαρχόντων εγκαταστάσεων με δυναμική 2000 παλετοθέσεις. Το εγκεκριμένο επενδυτικό  των 7 εκ. € για την «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ», θα ολοκληρωθεί  με το logistic center  να αποκτά 4000 παλετοθέσεις  αλλά και το νέο εργοστάσιο όπου θα στεγάσει τις νέες γραμμές προψημένων προϊόντων με δυναμική τελικού προϊόντος, πάνω από 1.5 τόνο την ώρα .

Αναπτυσσόμαστε πάντα με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας,

υιοθετώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους ολοκλήρωσης της κυκλικής οικονομίας στον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση. Υιοθετούμε πρώτοι, τους ευρωπαϊκούς στόχους μείωσης του ανθρακικού αποτυπώματος, μετρώντας τις εκπομπές μας με ετήσιες μελέτες και θέτοντας στόχους για τη μείωσή του. Δεν σταματάμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και πρακτικές που έχουν ως αποτέλεσμα τόσο την αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητας όσο και την μείωση του αποτυπώματος μας στο περιβάλλον. 

Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται σε εξέλιξη και η δημιουργία ενός ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ 3 MW, όπου θα καλύπτει τις ανάγκες του εργοστασίου στα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου. Μαζί με την επέκταση της μονάδας βιοαέριου, μία από τις ελάχιστες που υπάρχουν στη χώρα μας, κάνουμε την κυκλική οικονομία πράξη, εκμεταλλευόμενοι ως πρώτη ύλη υποπροϊόντα άλλων δραστηριοτήτων, με κυριότερα αυτά της πρωτογενούς παραγωγής . 

Η φιλοσοφία, η γευστική κουλτούρα και οι προϊοντικές κατηγορίες έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο με τη διεύρυνση της εξαγωγικής μας δραστηριότητας.

 Οι επενδύσεις όμως, δεν σταματούν εδώ μιας και συμμετέχουμε σε νέα επενδυτικά προγράμματα όπως αυτό της «ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ» που στόχο έχει την περαιτέρω ανάπτυξή μας.

 Με την φιλοσοφία μας να πηγάζει από τον σεβασμό προς τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, η Φάρμα Μητσόπουλος παραμένει προσηλωμένη στις αξίες της, με γνώμονα την υψηλή ασφάλεια και ποιότητα διατηρώντας υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. 

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS