ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ
OUR ECOSYSTEM

Ιωσήφ Αραμπατζής

ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

CEO

EPIKYKLOS VISION

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ όλα ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια με ένα καλό “ΓΙΑΤΙ” και ένα ισχυρό όραμα· να επαναπροσδιορίσουμε την ποιότητα ζωής του ανθρώπου μέσα στο δομημένο περιβάλλον, μέσα από μία ευχάριστη διαδικασία για όλους.

Με το ίδιο όραμα σήμερα και για τα επόμενα 10 χρόνια, συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της κατασκευής χρησιμοποιώντας τρία σημαντικά εργαλεία: καλές προθέσεις, τεχνογνωσία και καινοτόμες ιδέες. Έχοντας ήδη ξεκινήσει προς την κατεύθυνση αυτή, εισάγαμε τα τελευταία χρόνια υπηρεσίες και ενέργειες πρωτόγνωρες για την ελληνική αγορά. Το πρόγραμμα προνομίων και παροχών 10-10-10 της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, τα 20 χρόνια δωρεάν από την εταιρεία μας, πράσινο ηλεκτρικό ρεύμα και η δημιουργία μιας νέας εξελιγμένης σύστασης πολυκατοικίας, είναι μερικές από αυτές. 

Συνεχίζουμε σε μια νέα εποχή, εισάγοντας νέα πρότυπα στον τομέα της κατασκευής και των ακινήτων, παραδίδοντας ασφαλέστερα έργα, πιστοποιημένα στο σύνολό τους από την TÜV HELLAS και τη χρήση, για πρώτη φορά, σκυροδέματος C50/60 ειδικής σύνθεσης για υψηλότερη ανθεκτικότητα και εγγύηση σκελετού κτιρίου.

Πορευόμενοι στα επόμενα 10 χρόνια με το ίδιο όραμα και έχοντας κατανοήσει πλήρως ότι ο κόσμος αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς και πως ο άνθρωπος γίνεται ολοένα και περισσότερο πολίτης του κόσμου, συνεχίζουμε σταθερά δημιουργώντας ένα πλήθος έργων, τα οποία θα προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για τον νέο τρόπο κατοίκησης.

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS