Α+Ε Προκάκη
OUR ECOSYSTEM

Αλεξάνδρα Προκάκη

Α+Ε Προκάκη

Founder

Η εταιρεία  Α+Ε Προκάκη,  δραστηριοποιείται στον τομέα της αρχιτεκτονικής και των εκθεσιακών  περιπτέρων  για περισσότερα από 20 χρόνια. Εξειδικεύεται  στο branding μέσα από την αρχιτεκτονική με στόχο την ανάδειξη της εταιρικής ταυτότητας και την μεγιστοποίηση της εντύπωσης που δημιουργείται στους χρήστες των κτιρίων και των εκθεσιακών περίπτερων  που δημιουργεί.

Το όραμα της διοικητικής ομάδας είναι ο διαρκής εκσυγχρονισμός της εταιρείας με προτεραιότητα τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η βαθιά κατανόηση της αναγκαιότητας της γνώσης στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στις κατασκευές, οδηγεί την εταιρεία σε επενδύσεις στην εκπαίδευση του προσωπικού της και την βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος. Με βάση το “πάντων μέτρον άνθρωπος” η εταιρεία κοιτάζει το μέλλον με πυλώνες ανάπτυξης την ισχυροποίηση της στην Ελληνική αγορά και την βελτίωση της θέσης της στην διεθνή αγορά με δημιουργία γραφείων στην κεντρική Ευρώπη.

Ο σεβασμός προς το περιβάλλον και η βαθιά πεποίθηση ότι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας οδηγεί πάντα τον σχεδιασμό των έργων της εταιρείας και την επιλογή των υλικών χρησιμοποιούνται.  

Βασική πολιτική της εταιρείας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού είναι η αρχή της ισότητα των δυο φύλλων και των ανθρώπων γενικότερα.  Στην εταιρεία δεν υπάρχουν επομένως διακρίσεις φύλλων ή μειονοτήτων με αποτέλεσμα η ηγετική ομάδα και το μεγαλύτερο ποσοστό των στελεχών της εταιρείας να είναι γυναίκες όπως επίσης και το 20% των εργαζομένων να μην είναι είναι Ελληνικής ιθαγένειας.  

Η σκληρή προσπάθεια της εταιρείας για βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών της είχε ως αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια έργα της να έχουν βραβευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Κα Αλεξάνδρα Προκάκη, ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας, αναφέρει σχετικά με τα παραπάνω:  «…στηριζόμενοι στους παραπάνω πυλώνες ανάπτυξης, στην ικανοποίηση των πελατών μας, και στους ανθρώπους μας, αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε την εταιρική μας ανάπτυξη και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία…. συμβάλλοντας και εμείς στην ανάπτυξη του κλάδου μας και της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα».

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS