Α. Iσμαήλος Α.Ε.
OUR ECOSYSTEM

Πάνος Ισμαήλος

Α. Iσμαήλος Α.Ε.

CEO

Η Α. Iσμαήλος Α.Ε., αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και για 30 χρόνια μοιράζεται την πορεία της και τις αξίες της με τη μάρκα Mercedes-Benz ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Mercedes-Benz & smart. Προτεραιότητά μας η φροντίδα, η άριστη εξυπηρέτηση και η ικανοποίησή των πελατών και στόχος μας να κάνουμε την εμπειρία της αγοράς ή της επισκευής του αυτοκινήτου όσο πιο ευχάριστη και οικονομική γίνεται, χτίζοντας έτσι μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης «για μια ζωή».

Με το βλέμμα στο μέλλον, επιδιώκουμε να αναπτυσσόμαστε κερδοφόρα, παραμένοντας ευέλικτοι και απαντώντας στις προκλήσεις της αγοράς αλλά και της εποχής. Παράλληλα, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και συμμετέχουμε σε δράσεις που έχουν στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη προστασία του πλανήτη, αλλά κυρίως νοιαζόμαστε για το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης και φροντίζουμε για τη δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Όραμά της Α. Ισμαήλος Α.Ε. είναι να εμπνέει τους ανθρώπους, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις κινητικότητας, ώστε να εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες και ελκυστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Κατέχουμε εξαιρετικές επιδόσεις στην παροχή προϊόντων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μίας από τις πιο ισχυρές μάρκες της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας. Συγχρόνως, η ηγετική μας ομάδα αποτελείται από στελέχη με βαθιά γνώση του management, ευρεία εμπειρία και ειδίκευσης στην αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτό μας εξασφαλίζει την απαιτούμενη ικανότητα για να επεκτείνουμε το επιχειρηματικό μας χαρτοφυλάκιο. Στο πλαίσιο αυτό, επενδύουμε σε δορυφορικά πεδία δράσης όπως η εταιρία μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων IRC Automotive, η μονάδα Μεταχειρισμένων Οχημάτων και το Customer Call Centerπου λειτουργεί στον Έβρο. 

Στοχεύουμε κάθε μέρα ακόμα και ψηλότερα και θέλουμε να εμπνέουμε τους πελάτες μας σήμερα και αύριο. Έχουμε ως μέριμνα την ανάπτυξη και τις συνέργειες στα πεδία των οικονομικών υπηρεσιών, της διαχείρισης του στόλου και στην παροχή ψηφιακών λύσεων και λύσεων κινητικότητας, διαμορφώνουμε την στρατηγική για το μέλλον με σύμμαχο την εξωστρέφεια και τη σταθερή προσπάθεια για το μέγιστο αποτέλεσμα.

OUR ECOSYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

HIGHLIGHTS